Психологічні особливості суб'єктивних переживань та поведінкових реакцій дітей підліткового віку (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У сучасному суспільстві інтерес до проблеми особистості та її розвитку постійно зростає, практично всі суспільні науки звертаються до цього предмету дослідження. Існує дуже багато теорій розвитку особистості як в соціології так і в психології в цілому. Розуміння поняття особистості знаходиться в прямій залежності від розуміння її структури і закономірностей функціонування, тобто чим наповнений зміст особистості людини так і розглядається її сутність.
Keywords: психологічні особливості суб'єктивних переживань та поведінкових реакцій дітей підліткового віку