Вплив характеру взаємовідносин у сім’ї на психологічні особливості прояву агресивності у підлітків (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Проблема агресивної поведінки залишається актуальною протягом всього існування людства у зв'язку з її розповсюдженням і дестабілізуючим впливом не тільки на дорослих, але й на підростаюче покоління.
Keywords: вплив характеру взаємовідносин у сім’ї на психологічні особливості прояву агресивності у підлітків