Рівень домагань і самооцінка у підлітковому та юнацькому віці (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Підлітковий вік – це самий найскладніший етап періоду становлення особистості тому, що у цей період життя відбувається завершення усіх новоутворень, а у юнацькому віці йде закріплення і у вдосконалення їх.
Keywords: рівень домагань і самооцінка у підлітковому та юнацькому віці.