Ранній П. Тичина: ілюзії надреальності - Івлєва, Світлана Миколаївна (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2017)
У статті приділено увагу сюрреалістичній образності П. Тичини на матеріалі його ранньої творчості, зокрема віршів із збірки «Сонячні кларнети». Звернуто увагу на наявність у творах експресивно вираженої емоційної тональності, надреальних алюзій, алогічних символів, автоматичної фіксації, чорного гумору.