(untitled) (Literatures of the World: Poetics, Mentality and Spirituality, 2016)
Ця стаття присвячена вивченню проблеми становлення людини у складних життєвих обставинах та розгляду другорядних жіночих образів роману, а також тих подій, що впливали на становлення та утвердження характерів цих образів, розкриваються умови формування персонажів такого рівня.