(untitled) (Literatures of the World: Poetics, Mentality and Spirituality, 2016)
У статті проаналізовано з точки зору поетики густативів харчосмакові відчуття дитини, котра в стані голодних галюцинацій марить про будь-яку їжу. Авторка статті помітила, що А. Чехов презентував в оповіданні «Устриці» складний комплекс психофізіологічних відчуттів, котрі викликає голод в маленької дитини. Густативні фантазії голодної дитини змусили її їсти таку страву, котру вона навіть не уявляла як їсти. Харчосмаковий шок дитини, що був спричинений процесом поїдання вустриць врешті-решт призвів до хвороби.