Drama-sequel: the peculiarities of poetics (Literatures of the World: Poetics, Mentality and Spirituality, 2016)
Статтю присвячено новітній жанровій формі, яка виникла у сучасній драматургії наприкінці ХХ століття. Розглянуто репрезентативні зразки драми-сіквелу (п’єси Г. Горіна, Б. Акуніна, О. Шишкіна, І. Вирипаєва. Т. Слободзянека, Т. Ружевича), проаналізовано риси її поетики
Keywords: drama; sequel; postmodernism; post subject; chronotope; characters