Female types in the novel "Born in a shirt" by Igor Muratov (Literatures of the World: Poetics, Mentality and Spirituality, 2016)
Ця стаття присвячена вивченню проблеми становлення людини у складних життєвих обставинах та розгляду другорядних жіночих образів роману, а також тих подій, що впливали на становлення та утвердження характерів цих образів, розкриваються умови формування персонажів такого рівня.
Keywords: problem; example; type; time; character; adapting