Medical discourse of fiction (Literatures of the World: Poetics, Mentality and Spirituality, 2016)
У статті досліджується медичний дискурс художньої літератури. Розглядається взаємодія медицини – мистецтва – літератури. Вивчається подвижницька праця лікарів-письменників, аналізується їх творчість, окрема увага сконцентрована на постатях українських письменників, які відображали образ лікаря в творчості, самі були медиками за освітою тощо.
Keywords: medicine; doctor; writer; work of fiction; art work