Russian and Ukrainian War through the prism of the novel "Airport" by Serhiy Loyk (Literatures of the World: Poetics, Mentality and Spirituality, 2016)
У розвідці висвітлюється тема російсько-української війни, порушеної в романі Сергія Лойка «Аеропорт». Акцентується увага на проблемі патріотизму і зрадництва, стражданні пересічних людей по обидві сторони конфлікту. Аналізуються образи головних і другорядних персонажів.
Keywords: war; cyborgs; Airport; patriotism and betrayal; images and prototypes