(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2017)
У статті розглянуто один з аспектів жанрової стратегії роману на сучасному етапі його розвитку – статус героя як центроутворюючого фактору в грі з художньою формою та структурами тексту. На конкретному прикладі простежено трагедія ідентичності «я», а також проблема тотожності героя часовому континууму.