(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2017)
Ця стаття ґрунтується на вивченні безособових речень в азербайджанському та англійською мовами і показує відмінності структури речень між двома мовами. Автор презентує міркування різних лінгвістів і наводить приклади безособових речень у кожній мові.