(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2017)
У статті представлено літературний пейзаж Азербайджанської драматургії в Грузії. Окрім цього, у статті розкриваються причини затримки розвитку цього жанру по відношенню до інших літературних жанрів. Посилаючись на літературні матеріали, розкривається коло ідеї-теми Азербайджанської драматургії в Грузії. Слід зазначити, що далися взнаки відсутність протягом тривалого часу Азербайджанського національного театру в Грузії та драматичне спрямування Азербайджанської літератури стосовно інших жанрів. Якщо враховувати те, що і в Азербайджані драматургія стосовно прози і поезії булла слабко розвинена, то все стає зрозуміло. Проте в останні роки написані в Грузії твори обнадіюють і сповіщають про перспективне майбутнє Азербайджанської драматурги.