(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2017)
У статті аналізуються роботи одно з найвидатніших критиків російської еміграції ХХ століття Г. Адамовича, присвячені раннім творам М. Булгакова. Критик підкреслює майстерність письменника, притаманні йому історизм, сатиричну спрямованість і критичне ставлення до дійсності.