(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2016)
У статті досліджено специфіку розвитку нових жанрових форм у придворній літературі Англії єлизаветинського періоду. Зроблено висновок, що цей процес зумовлювався впливом класичного надбання та літературними експериментами митців, що сприяло появі оригінальних і продуктивних тенденцій, нових художніх форм.