(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2016)
У статті проаналізовано особливості жіночих образів на прикладі оповідань Ганни Барвінок. Основна увага зосереджена на ментальних рисах українських жінок, які виступають носіями моральних, етичних, християнських та родинних цінностей українського народу.