(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2015)
У статті розглядаються особливості творчої реалізації дискурсу свободи в драматичній поемі Лесі Українки «Осіння Казка». Автор розкриває специфіку змісту та виявів означеного дискурсу на матеріалі персонажів твору, конфлікту та колізій, символіки. Виокремлюються різні грані творчого стилю драматурга, пов’язані з дискурсом свободи.