(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2017)
У статті розкрито образ ліричного героя-дитини крізь призму реалій повоєнної дійсності. Драматичний модус художності, новелістична сюжетно-композиційна своєрідність, оповідність, монологічність мовлення дозволяють окреслити його почуття і переживання, що сприяє цілісності розкриття цього образу.