(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2015)
У статті розглядаються особливості сутності та змісту концепту «гроші» у драматичному творі Івана Тобілевича «Сто тисяч». Основна увага зосереджується на розкритті особливостей означеного концепту та його функціональних ознак, репрезентованих у межах художнього тексту твору драматургії.