(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2015)
Стаття присвячена визначенню ролі культури доколумбової Америки у процесі формування феномену латиноамериканської літератури. Автор стверджує: культури корінних народів Америки є культуротворчим фактором і джерелом побудови парадигми самоідентичності у культурі Південної Америки Нового часу.