(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2015)
У статті здійснено огляд деяких праць психологів та літературознавців, в яких йшла мова про сутність поняття «психотип». Авторка статті систематизувала погляди на стандартизацію психотипу взагалі. Аналітичний огляд праць літературознавців підтвердив те, що проблема психотипів персонажів потребує ґрунтовного вивчення.