(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2014)
Стаття присвячується спробі хоча б окреслити глибину, сутнісну функцію кожної зі складових обох тріад і базову природну та суспільну залежність таланту від пам’яті, майстерності від культури, а геніальності – перш за все від сили волі людини.