(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2017)
У статті досліджується «дитячий» доробок відомого українського пи-сьменника Івана Багряного. З позицій жанрово-стильових особливостей розгля-нуто віршовані казки «Телефон» і «Казка про лелек і Павлика-мандрівника», оповідання «До Ворскли, по рибу», вірші «Інженер», «Експромти» та пісню «Ко-лискова» у контексті власної творчості письменника та в контексті доби.