(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2014)
У статті йдеться про світоглядні пріоритети поетичної творчості Во-лодимира Калашника, проаналізовано її стилістичні ресурси, акцентовано перед-усім на звукових і тавтологічних повторах (алітерація, асонанс, кільце, симплока), виявлено стилістичні прийоми та засоби, що слугують для увиразнення поетич-них текстів, розширюють структуру асоціативно-образних рядів.