(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2014)
У статті на основі мегатексту Григора Тютюнника досліджено індиві-дуальні риси особистості митця. Детально розглянуто властивості характеру, які були притаманні письменнику. Проаналізовано спогади рідних та близьких літератора з метою виокремлення його особистісних рис. Вивчено епістолярій прозаїка як джерельний дискурс експлікації психоавтобіографічних характерис-тик письменника.