(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2014)
Статтю присвячено дослідженню ідей філософії серця Григорія Сково-роди у збірці П. Тичини «Замість сонетів і октав». Особливу увагу приділено образу серця, християнським та моральним цінностям у прозопоезії.