(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2014)
У статті з’ясовано специфіку реалізації феномену страху в кіноповістях О.П.Довженка періоду війни. Значну увагу приділено засобам вираження цього емоційного модусу на різних рівнях текстової організації прози митця.