(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2017)
У статті розглядаються особливості художньої реалізації дискурсу ро-динного буття у творі Ольги Кобилянської «Земля». Розкрито специфіку психо-логічного малюнка родинних стосунків у творі, визначено та проаналізовано різні моделі шлюбного життя, окреслені письменницею в аналізованому тексті.