(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2018)
Стаття продовжує цикл публікацій автора, в яких висвітлюється проблема психопоетикального дискурсу в сучасному літературознавстві. Узагальнюються і систематизуються змістові межі й об’єкти психо- в літературознавчому, мовознавчому, психологічному контекстах. Визначається коло проблем психопоетики як психологічно спрямованого напряму і методу дослідження, пов’язаних із специфікою її міждисциплінарної наукоємності.