(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2018)
У статті розкрито поняття «концепт», проаналізовано концепт «душа», який реалізовано у творчості миколаївської поетеси Євгенії Мішанкіної, а також доведено, що частотність вживання концепта «душа» у поезії та у прозі співпадає.