(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2018)
Ця стаття входить до циклу публікацій автора, що присвячені українській діаспорній літературі для дітей та юнацтва. У ній увага зосереджена на дослідженні критичних матеріалів і теоретичних праць, що торкаються як осмислення категорій «дитячої літератури» й пов’язаних із нею літературознавчих проблем, так і присвячені власне літературі для дітей та юнацтва письменників українського зарубіжжя.