(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2013)
Події твору Міленка Паїча, пов’язані з постаттю Борхеса, не відповідають специфіці жанру біографічної повісті, у творі відсутня наукова хронологія життя головного героя, а це може означати лише одне – він є квазі-біографією. Взявши за основу декілька фактів з життя письменника, автор все інше, зокрема розмови, душевні переживання, творчий процес, домислює, створюючи образ, що має дуже мало від справжнього Борхеса.