(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2013)
У статті досліджується процес формування патріотичних рис у свідомості дитини та її здатності до дорослих і відповідальних вчинків. Автор доводить, що саме на таких, описаних у творі, зразках повинне виховуватись сучасне покоління.