(untitled) (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2013)
Подаємо локальний виклад стратегії теоретичної анігіляції суб’єкта творчості, що, як відомо, інспірувала переосмислення категорії автора в теоретико-методологічних та історико-літературних дослідженнях сучасних українських науковців.