Розповідь про уявне звільнення особистості в короткій оповіданні «Трохи співу та танці» Сьюзен Хілл (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2017)
У статті проаналізовано наративні форми оповідання Сьюзен Елізабет Хілл «A Bit of Singing and Dancing» як способи викриття уявного вивільнення особистості та шляхи побудови історії життєвої трагедії людини, що втратила себе..
Keywords: наратив; форми нарації; першоособова нарація; третьоособова нарація; всевідний наратор; дієгезис