П. Тичина та Р. М. Рільке: поетична молитва митців (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2015)
У статті аналізується молитва у поетичних творах Павла Тичини та Райнера Марії Рільке. Особлива увага звертається на образ Бога у віршах поетів та модифікацію біблійного жанру молитви: молитва-звертання, молитва-прохання, молитва-діалог, молитва-настанова.