Постмодерністські засоби творення малої прози В. Даниленка (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2015)
У статті аналізується жанрова і стильова специфіка новелістики В. Даниленка крізь призму постмодернізму, розглядаються тематичні, образні та індивідуально-авторські домінанти новелістичного жанру, оскільки прозаїк експериментує з його жанровими різновидами та модифікаціями у межах постмодерністського дискурсу.
Keywords: гра; жанр; іронія; мала проза; новела; постмодернізм; стиль