Дієслова емоційно-оцінного ставлення в мові творів І. А. Буніна (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2015)
Статтю присвячено вживанню дієслів емоційно-оцінних стосунків у творах І. О. Буніна, а також особливостям реалізації семантичних ознак значеннєвої структури дієслівних словоформ у контексті.
Keywords: дієслова міжособистісних стосунків; компонентний аналіз слова; словесне вираження контакта