Пограниччя та простір sacrum (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2017)
У статті здійснено аналіз польсько-українського пограниччя і його відо-браження у польській літературі другої половини ХХ ст. Авторка статті розг-лядає процес надання значення простору у авторів, дитинство чи молодість яких пройшли в Україні.
Keywords: пограниччя; простір