Художній концепт «дитинство» у повісті Р. Бредбері «Кульбабове вино» (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2014)
У статті вивчено специфіку реалізації в повісті Рея Бредбері «Кульбабо-ве вино» художнього концепту «дитинство» як втілення авторських світогляд-них пріоритетів, які формують індивідуально-авторську картину світу й систе-му етико-естетичних домінант письменника в досліджуваному творі.
Keywords: художній концепт; ментальне утворення; уява; фантазування; психологізм; ліро-епічна проза