Вербалізація феномена страху у прозі О. П. Довженка періоду війни (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2014)
У статті з’ясовано специфіку реалізації феномену страху в кіноповістях О.П.Довженка періоду війни. Значну увагу приділено засобам вираження цього емоційного модусу на різних рівнях текстової організації прози митця.
Keywords: страх; вербализация эмоции; психологізм; проза