Художньо-стильові особливості козацьких казок Наддніпрянщини (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2013)
У статті вперше розглянуто художньо-образну структуру козацьких ка-зок Наддніпрянщини. Визначено, що це є окремий жанровий різновид казкового епосу, який вирізняється поетичними засобами та сюжетно-тематичними особ-ливостями функціонування.
Keywords: казка; козацька казка