Особливості національної специфіки зображення персонажів в російських і українських народних казках (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2013)
У статті проаналізовані російські та українські казки з точки зору від-ображення в них національної специфіки змалювання персонажів.
Keywords: народні казки; казковій персонаж; фольклор; національна специфіка