Кольоратив чорний у романі Василя Шкляра «Залишенець. Чорний ворон» (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2013)
У статті досліджено семантику, символічне значення, авторське використання кольоратива чорний у романі В. Шкляра «Залишенець. Чорний Ворон»; окреслено способи реалізації кольоративного контрасту.
Keywords: кольоратив; кольоропозначення; символічне значення; атрибутивний компонент