Катэгорыя камічнага ў мастацкай і кагнітыўнай прасторах ў сходнеславяскага сярэднявечча і новага часу (Літератури світу: поетика, ментальність і духовність, 2013)
Автор здійснила спробу осмислити і диференціювати естетичну категорію комічного в контексті християнської онтології та антропології.
Keywords: комічне; онтологія; антропологія