Використання сучасних мультимедійних засобів в організації та проведенні навчальних практик в процесі підготовки вчителя біології

Автор(и)

  • О.О. Кобрюшко Криворізький державний педагогічний університет
  • О.О. Кравцов Криворізький державний педагогічний університет

DOI:

https://doi.org/10.31812/ecobulletinkrd.v3i.6887

Анотація

Сучасні умови та розвиток технологій створюють нові специфічні умови організації навчального процесу у відповідності до нових стандартів. Мультимедійні засоби зайняли своє окреме місце в процесі навчання та доступу інформації. Доступність різних видів пристроїв з мобільним доступом до мережі Інтернет з технологіями 3G, LTE та EDGE дозволяють отримати доступ до всесвітньої мережі в будь якій точці де є покриття мережі оператора. Студенти отримують можливість користування спеціальними програмами та ресурсами, які дозволяють застосовувати їх для вирішення індивідуальних та групових завдань передбачених програмою польової практики. Актуальність дослідження полягає в теоретичному обґрунтуванні використання сучасних інформаційних технологій в організації та проведенні навчальних практик з ботаніки як засобу формування природоохоронного інтересу майбутніх вчителів біології.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

Metrics

Metrics Loading ...
Abstract views: 83 / PDF downloads: 44

Біографії авторів

О.О. Кобрюшко, Криворізький державний педагогічний університет

кандидат педагогічних наук, старший викладач

О.О. Кравцов, Криворізький державний педагогічний університет

студент природничого факультету

Посилання

Алексієнко С. Інноваційні технології навчання як засіб розвитку творчої активності учнів / С. Алексієнко // Біологія. Шкільний світ. -2010. -№ 10.- С . 2-5.

Білецька Н. Комп’ютерна підтримка формування основ наукового мислення в учнів під час вивчення біології / Н. Білецька // Рідна школа. - 2008. - № 7-8. - С. 53-56.

Дерябо С. Д. Экологическая педагогика и психология / С. Д. Дерябо, Левин В. А. - Ростов-н/Д. : Феникс, 1996. - 480 с.

Ильин Е. П. Мотивы человека: теория и методы изучения / Е. П. Ильин. - К. : Выща школа, 1998. - С.25-27.

Кобрюшко О. Проблематика формування природоохоронних інтересів у професійній підготовці вчителів біології / О. Кобрюшко // Вісник Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького. Серія «Педагогічні науки». - Черкаси, 2016. - Ч. 2. - С. 67-70.

Downloads

Опубліковано

2018-04-12

Як цитувати

Кобрюшко, О. . ., & Кравцов, О. (2018). Використання сучасних мультимедійних засобів в організації та проведенні навчальних практик в процесі підготовки вчителя біології. Екологічний вісник Криворіжжя, 3, 117–121. https://doi.org/10.31812/ecobulletinkrd.v3i.6887

Номер

Розділ

ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА ТА МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН