Психологічний складник професійної діяльності фахівців агрономічного профілю
DOI:
https://doi.org/10.31812/educdim.v40i0.3010Ключові слова:
аграрна галузь, агроном, психологічна підготовкаАнотація
Полозенко О. В. Психологічний складник професійної діяльності фахівців агрономічного профілю.
У статті проаналізовано професійні обов’язки, виробничі функції, типові задачі професійної діяльності фахівців агрономічного профілю, потенціал фаху щодо працевлаштування й застосування на практиці набутих професійних знань, умінь і навичок. Виокремлено психологічний складник професійної діяльності фахівців агрономічного профілю.
Завантаження
Дані завантаження ще не доступні.
Metrics
Metrics Loading ...
Abstract views: 109
/ PDF downloads: 89
Посилання
1. Андрійчук В. Г. Економіка аграрних підприємств : [підручник] / В. Г. Андрійчук. – К. : КНЕУ, 2002. – 624 с.
2. Введення до спеціальності : [навч. посіб.] / за ред. І. Д. Примака, О. І. Примак. – К. : Центр учбової літератури, 2009. – 392 с.
3. Грецов А. 100 популярных профессий. Психология успешной карьеры для старшеклассников и студентов / А. Грецов, Т. Бедарева. – СПб. : Питер, 2008. – 272 с.
4. Економічна теорія: [посібник] / за заг. ред. Є. М. Воробйова. – Харків- Київ : Корвін, 2003. – 704 с.
2. Введення до спеціальності : [навч. посіб.] / за ред. І. Д. Примака, О. І. Примак. – К. : Центр учбової літератури, 2009. – 392 с.
3. Грецов А. 100 популярных профессий. Психология успешной карьеры для старшеклассников и студентов / А. Грецов, Т. Бедарева. – СПб. : Питер, 2008. – 272 с.
4. Економічна теорія: [посібник] / за заг. ред. Є. М. Воробйова. – Харків- Київ : Корвін, 2003. – 704 с.
Downloads
Опубліковано
13-02-2014
Як цитувати
Полозенко, О. (2014). Психологічний складник професійної діяльності фахівців агрономічного профілю. Педагогіка вищої та середньої школи, 40, 314–318. https://doi.org/10.31812/educdim.v40i0.3010
Номер
Розділ
Інтеграція психолого-педагогічних чинників в організації навчально-виховного про
Ліцензія
Авторське право (c) 2014 Оксана Полозенко
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.