Професійні й особистісні компетенції фахової підготовки менеджерів туризму
DOI:
https://doi.org/10.31812/educdim.v36i0.3421Ключові слова:
компетенція, туристичний менеджмент, професійна діяльністьАнотація
Лоїк Г. Б. Професійні й особистісні компетенції фахової підготовки менеджерів туризму.
У статті розглянуто питання особистісної компетенції фахової підготовки менеджерів туризму, проаналізовано їхні професійні та індивідуальні якості.
Завантаження
Дані завантаження ще не доступні.
Metrics
Metrics Loading ...
Abstract views: 96
/ PDF downloads: 109
Посилання
1. Арефьев А. О. Управление компетенцией и ротация человеческих ресурсов проектно-ориентированного предприятия [Электронный ресурс] / А. О. Арефьев, А. Д. Баженов: Режим доступа: http://www.iteam.ru/ publications/project/section_39/article_2499/
2. Вартанова О. В. Компетенція персоналу: теоретичне визначення та складові / О. В. Вартанова, Є. П. Скляр // Актуальні питання теорії і практики менеджменту: матеріали першої всеукр. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, 17-19 березня 2010 р. – Луганськ: СНУ ім. В. Даля, 2010. – С. 274–276.
3. Информационные технологии в бизнесе. Энциклопедия / под ред. Милана Желены. – Санкт-Петербург, Москва, Харьков, Минск: ПИТЕР, 2002. – 1120 с.
4. Кабушкин Н. И. Менеджмент туризму / Н. И. Кабушкин. – Минск : ТОВ Новое знание, 2001.
5. Клецова К. В. Формування компетенцій персоналу як основа забезпечення його конкурентоспроможності на ринку праці / К. В. Клецова // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. – 2010. – No1 (143). Ч. І. – С. 144–151.
6. Одинцов А. О. Менеджмент организации. Вступление в специальность. – М.: Екзамен, 2004. – С. 96.
7. Психология личности / под ред. Ю. Б. Гиппенрейтер, А. А. Пузирея. – М. : Просвещение, 1992. – С. 152.
8. Скляр Є. П. Сутність та складові компетенції персоналу [Електронний ресурс] Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/portal/Soc_Gum/Emp/2011_23_1/26Sklar.htm
9. Стратегічне управління персоналом підприємства в умовах сучасного розвитку ринку праці: [монографія] / [І. Р. Бузько, О. В. Вартанова, Г. О. Надьон та ін.]. – Луганськ. – Вид-во СНУ ім. В. Даля. – 2009. – 304 с.
10. Сусанна О. М. Ваш психологический портрет / О. М. Сусанна. – Минск : Пламя, 1997.
2. Вартанова О. В. Компетенція персоналу: теоретичне визначення та складові / О. В. Вартанова, Є. П. Скляр // Актуальні питання теорії і практики менеджменту: матеріали першої всеукр. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, 17-19 березня 2010 р. – Луганськ: СНУ ім. В. Даля, 2010. – С. 274–276.
3. Информационные технологии в бизнесе. Энциклопедия / под ред. Милана Желены. – Санкт-Петербург, Москва, Харьков, Минск: ПИТЕР, 2002. – 1120 с.
4. Кабушкин Н. И. Менеджмент туризму / Н. И. Кабушкин. – Минск : ТОВ Новое знание, 2001.
5. Клецова К. В. Формування компетенцій персоналу як основа забезпечення його конкурентоспроможності на ринку праці / К. В. Клецова // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. – 2010. – No1 (143). Ч. І. – С. 144–151.
6. Одинцов А. О. Менеджмент организации. Вступление в специальность. – М.: Екзамен, 2004. – С. 96.
7. Психология личности / под ред. Ю. Б. Гиппенрейтер, А. А. Пузирея. – М. : Просвещение, 1992. – С. 152.
8. Скляр Є. П. Сутність та складові компетенції персоналу [Електронний ресурс] Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/portal/Soc_Gum/Emp/2011_23_1/26Sklar.htm
9. Стратегічне управління персоналом підприємства в умовах сучасного розвитку ринку праці: [монографія] / [І. Р. Бузько, О. В. Вартанова, Г. О. Надьон та ін.]. – Луганськ. – Вид-во СНУ ім. В. Даля. – 2009. – 304 с.
10. Сусанна О. М. Ваш психологический портрет / О. М. Сусанна. – Минск : Пламя, 1997.
Downloads
Опубліковано
13-09-2012
Як цитувати
Лоїк, Г. Б. (2012). Професійні й особистісні компетенції фахової підготовки менеджерів туризму. Педагогіка вищої та середньої школи, 36, 250–256. https://doi.org/10.31812/educdim.v36i0.3421
Номер
Розділ
Теоретичні та психолого-педагогічні аспекти формування компетентності майбутніх
Ліцензія
Авторське право (c) 2012 Г. Б. Лоїк
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.